29 października, 2008
Przepisy Evy Stefani z Kuchni Pełnej Niespodzienek
27 dzień października piękny...(aż od początku musiałam włączyć komputer żeby to napisać.Nie od końca proszę drogich państwa...tym razem od p o c z ą t k u)
Wieczorem robimy SERNIK.
Lucass wierci się niecierpliwie po kuchni wciągając zapach sernika, pytając kiedy będzie można go zjeść. Bada sernik wnikliwie...Evaaa...ten sernik ma dziwną rzadką konsystencje.
Na to ja kucharzyna wybitna odpowiadam : Łukasz sernik musi najpierw wyschnąć, a później musi ostyc .
Drodzy Państwo, wyodrębniam z tekstu najlepszy na świecie i niezawodny
przepis na sernik tradycyjny:
sernik musi najpierw wyschnąć, a później musi ostyc . ( zdjęcie, które zrobił Loo naszemu pięknemu sernikowi tradycyjnemu (snarenick traditional)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz